About
Playlists
Sign up
1

2. WhatsApp

Join
OverviewBadges

2. WhatsApp

Join

Content

Binnen #ikbenOpen hebben wij drie werkgroepen:
1| Collectief: hierin gaat het over relatiebeheer en fondsenwerving. Zij gebruiken als medium voor communicatie Slack, hierover in activiteit 4 meer.
2| Content: hierin gaat het over Social Media, de Academie, Websitebeheer en de Columnisten. Zij gebruiken als medium voor communicatie Slack, hierover in activiteit 4 meer.
3| Community: de community is een platform voor gelijkgestemden, waarin vrijwilligerswerk; teamactiviteiten en open gesprekken centraal staan. Zij gebruiken als medium WhatsApp.

Wij hebben binnen #ikbenOpen één WhatsApp groep, waaraan je als startende vrijwilliger wordt toegevoegd. In de WhatsApp groep kun je alles kwijt: vragen, nieuwtjes, gedachtespinsels etc. Natuurlijk zorgen we wel voor een fijne sfeer met elkaar binnen de groep.

Op momenten kan de WhatsApp groep mogelijk voor overprikkeling zorgen, hiervoor geven wij de tip om de groepsapp te dempen. Dit doe je door op de drie puntjes te klikken bovenaan je scherm naast het beeldbel- en bel icoontje, druk hier op ''Meldingen Dempen''.

Verder vind je in de groepsomschrijving, wanneer je op de titel van de GroepsApp klikt, een Google Drive link naar het invulrooster voor de teamactiviteiten en de Open Gesprekken; hierover meer in activiteit 3.


Get activity badge

2. WhatsApp Get this badge

Met deze badge laat je zien dat jij onderdeel bent van ons Community Platform!

Tasks
Task no.1
Evidence verified by: one activity organiser
Stel jezelf voor in de WhatsApp groep van #ikbenOpen. Deel hierin wie je bent én wat je gaat doen binnen de organisatie.

Skills

ESCO
#promote mental health
Civic engagement
Added to playlist (0)
Time to complete: 10 minutes
Share:

Organisers

IkbenOpen
Badgecraft hosts this platform and develops it together with leading educational organisations. The European Union's programme Erasmus+ granted co-funding for building the first version of this platform. Contact support@badgecraft.eu.
Platform
Change to another language:
Co-funded by the Erasmus+ programme of the European Union
HomeMapActivitiesPlaylists