Σχετικά με εμάς
Playlists
Εγγραφή
1

3. Google Drive

Συμμετοχή
Σφαιρική ΕικόναΣήματα

3. Google Drive

Συμμετοχή

Σχετικά

Voor #ikbenOpen werken wij met Google Drive. Wanneer je je aanmeld krijg je een link op je outlook of google mail, dus niet op je #ikbenOpen mail.
Elke werkgroep heeft zijn eigen Google Drive Map (Content, Community en Collectief). Hierin vind je de vergader agenda's, notules, inschrijflijsten én alle bijbehorende documenten.
In Google Drive zie je een + icoontje staan, wanneer je hierop klikt kun je bestanden toevoegen aan de Google Drive.

Binnen de City of Learning trainingen van de werkgroepen specifiek, gaan wij dieper in op de bestanden van Google Drive. Voor nu is het goed om het inschrijfrooster van de community te benoemen:
Wanneer je toegevoegd bent aan de Google Drive kun je de volgende stappen ondernemen om bij dit document te komen: Map ''Werkgroep | Community'' --> Map ''Bijeenkomsten'' --> Document ''Bijeenkomsten Community''. In dit document kun je je inschrijven voor de teamactiviteiten en de open gesprekken. Daarnaast vind je hierin alle data met bijbehorende thema's en Microsoft Teams Linkjes.

Αποκτήστε το σήμα δραστηριότητας

3. Google Drive Αποκτήστε αυτό το σήμα

Na deze activiteit heb je een eerste beeld van de werkgroepen waar jij bij betrokken bent.
Εργασίες
Αρ. Εργασίας 1
Τα στοιχεία επαληθεύτηκαν από: Ένας διαχειριστής έργου
Bekijk de documenten in de Google Drive, waar jij rechten van hebt gekregen om een beeld te vormen van de werkgroepen; waar jij in zult werken. Formuleer jouw vragen naar aanleiding van hetgeen je gezien hebt om te stellen in de vergaderingen.

Δεξιότητες

ESCO
#maintain contractual information
ESCO
#observe documents
Ετοιμότητα καριέρας και εργασίας
Προστέθηκε στην playlist (0)
Ώρα για να ολοκληρωθεί: 15 λεπτά
Κοινοποίηση:

Διοργανωτές

IkbenOpen
Η Badgecraft φιλοξενεί αυτήν την πλατφόρμα και την αναπτύσσει μαζί με κορυφαίους εκπαιδευτικούς οργανισμούς. Το πρόγραμμα Erasmus + της Ευρωπαϊκής Ένωσης συγχρηματοδότησε την κατασκευή της πρώτης έκδοσης αυτής της πλατφόρμας. Επικοινωνήστε με το support@badgecraft.eu.
Πλατφόρμα
Αλλαγή γλώσσας:
Συγχρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Erasmus + της Ευρωπαϊκής Ένωσης
Αρχική σελίδαΧάρτηςΔραστηριότητεςPlaylists